top of page

Masaža

Kao jedan od najstarijih oblika lečenja, masaža je jako bitan terapijski element svakog fizioterapeutskog centra, pa i našeg.

U svetu postoji veliki broj raznovrsnih tehnika masaže od kojih su neke više namenjene relaksaciji i uživanju, dok druge imaju više terapijski-regenerativni efekat.

Mi vam nudimo jedan oblik “Terapeutske masaže” koji predstavlja kombinaciju više različitih tehnika poput: miofascijalnog opuštanja, akupresure, IASTM tehnika, Stecco tehnike, kao i osnovnih masažnih hvatova i pokreta.

Masaža vrata
Pressure Point Massage

Kombinacija ovih tehnika daje jako velike rezultate u smanjenju napetosti i bolova u mišićima i tetivama, povećava obim pokreta, ubrzava cirkulaciju i tok limfe, smanjuje bolnu osetljivost kože i mekog tkiva na dodir, pospešuje lokalni i opšti metabolizam ćelija i tela u celini, smanjuje stres i poboljšava raspoloženje.

Najbitnije za uspešan oporavak jeste individualan pristup svakom pacijentu .

 

U našem centru s ponosom nudimo usluge presoterapije, savremene metode koja se koristi za poboljšanje opšteg fizičkog stanja i dobrobiti.

Masaža ima važnu ulogu u održavanju optimalnog zdravlja tela i duha, pa se savetuje svima koji žele postići blagostanje.

Mi vam nudimo sve ove tehnike masaža, za koje smo i zvanično sertifikovani, u cilju maksimalnog unapređenja vašeg  fizičkog  i psihičkog zdravlja.

Vama na usluzi, FizioVuk.

„Samo se pokretom može stići do potpunog oporavka.”

Concrete Wall
FizioVuk

Stojimo Vam na raspolaganju.
Kako Vam možemo pomoći?

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page